Login or Signup
Streaming Access here
Logo Girona
Network Festivals
Blanes Costa Brava Internacional Film Festival

Blanes Costa Brava Internacional Film Festival

El Festival Internacional de Cinema de Blanes – Costa Brava és un festival internacional de cinema que presenta documentals, ficció i animació, curtmetratges i llargmetratges, sèries i videoart. Consta de seccions competitives internacionals, seccions no competitives i activitats paral·leles. Totes les pel·lícules que componen les diferents seccions seran seleccionades pel comitè de programació del Festival.

León Internacional Film festival

León Internacional Film festival

León Internacional Film Festival-LIFF, és un festival dedicat a curtmetratges de qualsevol gènere i qualsevol part del món, amb un dels millors premis per a qualsevol cineasta independent la de fer el teu següent curtmetratge. El festival només té una regla, que sigui curtmetratge no major a 30min, complint aquesta regla tu ets candidat per ser selecció oficial, així que no hauràs de preocupar-te per ser desqualificat, tothom sense cap distinció pot participar.

Latinita Festival du Cinéma Espagnol et Latino-américain d'Ajaccio

Latinita Festival du Cinéma Espagnol et Latino-américain d'Ajaccio

Durant un llarg periode de 25 anys, Ajaccio ha agafat l'accent espanyol i el de les seves comunitats amb infinits matisos, delectant-se amb les olors i sabors provinents de la península Ibèrica i de tots els països llatinoamericans, descobrint la riquesa i el diversitat de les seves cultures barrejant passat i present i impregnada de les seves realitats, els seus somnis, les seves esperances...

Girona Film Festival © 2024